Lichter leven

living a lightstyle

ZAKELIJK

AANDACHT,TimeMagazine
VERBINDING,
PASSIE,
STILTE,
ZELFVERWEZENLIJKING,
BEZIELING…

Dit zijn enkele ingrediënten uit onze Meditatie & Mindfulness sessies voor bedrijven.

Onze visie: welke functie je ook beoefent, wie je werkgever ook is, vaststaat dat je iedere dag jezelf meeneemt naar je werk. Jij bent de verandering die je wilt zien in je carrière én leven. Door meer bewustzijn te integreren in je dagelijkse bezigheden en je vanuit ontspanning in te spannen, creëer meer draagvlak voor je innerlijke drijfveren. Zo wordt lichter leven ook lichter werken.

We bieden managers en werknemers een interactief en verrassend programma waarbij tools als mindfulness en meditatie uitgebreid aan bod komen. Onze workshops worden op maat ontwikkeld voor iedere opdrachtgever. Op basis van de duur en wensen brengen we een offerte uit. Nieuwsgierig? Mail ons op info@light-style.org

“Ik ben verbaasd over de kracht van de workshop ‘Verlicht je werkdag’. ’s Ochtends op de fiets betrap ik mijzelf erop dat ik een krachtspreuk voor de dag aan het formuleren ben (en de boze fietsers om mij heen goed kan laten voor wat ze zijn). Het heeft ons weer een stuk bewuster gemaakt van het nut van het creëren van ruimte en rust. Dank jullie wel Kirstin en Fidessa!”
– Eva Wolf, oprichter pr-bureau De Wolven (Amsterdam)

Andere bedrijven die ons geboekt hebben voor een op-maat-sessie ‘Meditatie & Mindfulness’ zijn onder meer: Bannerconnect (Sittard), Spitz Event en Congres (Den Haag), PMCD (Duivendrecht), C. Cosmetics and care (Amsterdam).

Fidessa Docters KirstinOVER ONS
Fidessa Docters van Leeuwen (1971) en Kirstin Hanssen (1974) werkten beiden in de (reclame)bureauwereld, waarna ze al snel voor zichzelf begonnen. Fidessa als organisator van bedrijfsevenementen en incentives, Kirstin als zelfstandig Marketing PR-consultant voor merken in de lifestyle sector. Het duo ontmoette elkaar tijdens een gezamenlijk project. Beiden besloten een aantal jaren geleden hun hart te volgen en zich toe te leggen op een van hun grote passies: schrijven.

Intussen werken Fidessa en Kirstin al meer dan 10 jaar samen en richtten zij hun bedrijf Lightstyle Creations op. In mei 2013 verscheen hun eerste boek Lichter leven bij BBNC Uitgevers. In Lichter leven delen de auteurs hun visie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied aan de hand van persoonlijke ervaringen en alledaagse voorbeelden. Onderwerpen als persoonlijke groei, stressverlichting, de omgang met anderen en positief denken worden uitgebreid belicht. Het boek Lichter leven is down-to-earth en met humor geschreven. In de workshops komt dezelfde aanpak terug.

Logo Faculty Member_witte achtergrondVoor lezingen door Fidessa en Kirstin neemt u contact op met Speakers Academy. Kijk HIER voor het profiel.

Advertenties