Lichter leven

living a lightstyle

Agenda

KIJK VOOR ONZE ACTUELE AGENDA OP WWW.LIGHT-STYLE.ORG
Workshop Lightstyle

NIEUW: SCHRIJVEN MET JE HART
Workshop creatief schrijven & mindfulness

Wanneer? 27 oktober 2015
Waar? Beter & Leuk (1e Oosterparkstraat 91, Amsterdam)
Prijs? € 29,95 incl. snack uit Zoete Zin + cadeautje
Aantal deelnemers: maximaal 20
Meer weten: info@light-style.org

a755d657-e104-4667-81da-40f1a092aaaa-1

LIVING A LIGHTSTYLE WORKSHOP: 14 juni 2015

Wil je ook lichter leven? Doe dan mee aan onze Living a Lightstyle workshop!
In de workshop komen de thema’s uit onze drie boeken (Lichter leven, Zoete Zin en Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen) terug. In het kort komt het neer om op alle gebieden nog beter voor ‘your inner self’ te zorgen!

Tijdens de Living a Lightstyle workshop leer je met praktische tips en oefeningen hoe je in ‘body, mind & soul’ meer rust, ruimte en balans kunt creëren. Ook het thema ‘voeding’ komt aan bod om je te laten stralen. Want als jij licht geeft, doet de wereld mee! Verwacht een diep ontspannende workshop vol (geleide) meditaties & een sprankeltje yoga.

zondag 14 juni: yoga & pilates EVA’Z
Herenweg 89, Heemstede
Tijd: 13:00 – 15:30 uur (ontvangst 12:45 uur)
Aanmelden bij Eva van der Zouwen, eva@evaz.nl

Duur Living a Lightstyle Workshop: 2,5 uur
Prijs: € 39,95 ~ inclusief een licht cadeautje & healthy snack.

Onze boeken zijn na afloop van de workshop verkrijgbaar.
Nieuwe data volgen zodra bekend. Weet jij een leuke locatie waar onze workshop perfect bij zou passen? Mail ons dan! Als beloning doe je dan gratis met ons mee!

ZOETE ZIN WORKSHOP PRIVATE EDITION

Uitnodiging Zoete Zin workshop private edition

Uit het hele land krijgen we steeds meer aanvragen voor onze Zoete Zin workshop (niet zo gek, want ons boek is intussen in 4e druk!). Daarom hebben we de Zoete Zin Workshop Private Edition bedacht. Hoe werkt het precies? Als je een workshop Zoete Zin bij jou thuis wilt organiseren, dan ontvang je van ons, na het vastleggen van de datum, bovenstaande uitnodiging waarmee je op jouw beurt een gezellige groep vrienden/vriendinnen en familie uitnodigt. Vervolgens komen wij met een suikervrij Grand Dessert en alle bakbenodigheden naar jouw huis. En dan kan het feest beginnen. Samen gaan we (vegan en suikervrij) bakken. Natuurlijk vertellen we over onze ervaring met het 40-dagen zonder suikerplan en delen we onze laatste inzichten op het gebied van suikervervangers. Zin in zoet? Zin in de private edition? Mail dan snel o.v.v. Host Zoete Zin Workshop naar info@light-style.org

Lichter Leven_keukentafel_serie

PRIVÉ MEDITATIE & MINDFULNESS SESSIE BIJ JOUW THUIS?
Sinds kort geven we met veel succes privé meditatie & mindfulness sessies bij de mensen thuis (Amsterdam en omstreken). Er is zo veel tijd en persoonlijke aandacht om de kneepjes van de meditatie toe te lichten en vragen te beantwoorden. In circa een uur bereik je een ongekende diepe ontspanning en reiken we je verschillende handvatten aan hoe je vervolgens zelf de meditatie simpelweg kunt integreren in je dagelijks leven.
Na afloop ontvang je van ons een meditatietool die je altijd en overal kunt gebruiken om in no time een lege(re) geest te krijgen. Prijs meditatie door Kirstin en Fidessa: € 75,- voor een sessie van ca. 1 uur. Mail ons direct voor een afspraak: info@light-style.org.

P.S. Ook bedrijven laten we graag kennismaken met stilte en rust. We leren werknemers en -gevers hoe ze gedurende een volle werkdag efficiënter en productiever kunnen zijn. Kijk bij ZAKELIJK voor meer informatie over onze workshops voor de zakelijke markt.

TimeMagazine

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een speciale aanvraag doen (we geven bijvoorbeeld ook workshops als originele vrijgezellenactiviteit inclusief brunch of lunch), mail ons op info@light-style.org.

Advertenties