Lichter leven

living a lightstyle

Lichtlinks

uil

© Fidessa Docters van Leeuwen

Deze pagina is in beweging, net als wij…
We delen hier links en informatie van therapeuten en andere specialisten. Mensen die middels hun praktijk licht verspreiden.
Want wie herkent het niet: dat je ondanks de wijsheden die je in boeken hebt gelezen, de yogaklasjes die je volgt of je dagelijkse meditatie toch met tegenstrijdige emoties worstelt… Het is een cadeau aan jezelf om dan anderen in te schakelen die je handvatten aan kunnen reiken om deze gevoelens écht los te laten. Zij kunnen je helpen om terugkerende, belemmerende patronen in je leven uit te werken, zodat ze je niet meer in de weg zitten. Of bijvoorbeeld inzichten geven op vraagstukken die je bezighouden.

We melden alleen links van praktijken waarmee we zelf persoonlijke ervaring hebben! Bij iedere link hebben we kort onze eigen ervaring omschreven. De omschrijving van de praktijk is door de therapeut zelf aangeleverd. Jouw praktijk ook bij ons op de site? We proberen graag nieuwe technieken uit! Mocht je vragen hebben, dan kun je ons een email sturen. Kijk bij CONTACT voor meer informatie.

VANESSA VAN HOUTUM
Weet je niet wat je met je relatie aan moet? Of dat je die nieuwe baan moet aannemen of je oude opzeggen? Iedereen heeft wel eens een periode dat hij met belangrijke levensvragen zit en er zelf niet uitkomt. Als outdoor lifecoach helpt Vanessa van Houtum je dan om weer in contact te komen met je eigen ‘wegwijzers’. Diep van binnen weet je namelijk al wat goed voor je is. Alleen heb je daar soms wat hulp voor nodig om daar achter te komen. Vanessa begeleid je daarbij en reikt je de coachingtools aan op je eigen ontdekkingstocht. Dat gaat dankzij hulp van de natuur. De natuur werkt namelijk als een tweede coach. Jouw innerlijke landschap wordt weerspiegeld in het landschap om je heen. Zo kan je op elke levensvraag die je hebt, of het nou om je famile/relatie, werk/studie of persoonlijke ontwikkeling gaat, een antwoord vinden!
Vanessa kan je er veel over vertellen, maar de ervaring leert je hoe krachtig het werkt. Voor meer informatie neem contact via de website of boek een gratis coachingsessie om het te ervaren!
www.vanessavanhoutum.nl

Ervaring Kirstin: “Vanessa is al jaren een vriendin van mij. We hebben elkaar zien vallen, maar altijd weer zien opstaan. Het is mooi om te zien hoe Vanessa haar eigen spirituele zoekttocht intussen heeft getransformeerd tot haar beroep. Bijzonder is dat ze daarbij diverse disciplines met elkaar combineert, zodat je als client op verschillende niveaus gecoacht wordt. Dankzij Vanessa herken ik de richtingaanwijzers in de natuur steeds beter. In de natuur vinden we namelijk de antwoorden die we vanuit onze kern al weten, maar die vaak ondergesneeuwd zijn door overtuigingen of andere destructieve gedachtenpatronen.’

STERRENWIJS
Praktijk Sterrenwijs helpt jou op praktische wijze een lichter leven vorm te geven. Door middel van energetische helingsessies halen Emily van Houts en jij zwaarte en onnodige ballast weg. Middels workshops en initiaties zorgen jullie er samen voor dat jij dat lichtere leven kunt verdiepen en doorgeven. Om ook jouw directe woonomgeving lekker licht te maken, verzorgt Sterrenwijs huisreinigingen op afstand. Wil je weten wat bij jou op dit moment past? Doe dan de check via de sterrenwijzer, wel zo makkelijk. Contact opnemen of je inschrijven voor de nieuwsbrief kan allemaal via de website.
www.sterrenwijs.nl

Ervaring Kirstin: “Toen ik Emily van Houts van Sterrenwijs voor het eerst ontmoette voelde ik me direct op mijn gemak. Wat een mooi mens! Emily is thuis in het sjamanisme en biedt via haar praktijk verschillende vormen van energy healing aan. Via Emily heb ik de zogenaamde Bands of Power ontvangen en ook een aantal initiaties van de Munay-Ki. Op haar website kun je er meer over lezen. Emily heeft me ook een paar mooie oefeningen en ‘rituelen’ voor thuis meegegeven. Daar maak ik nog regelmatig gebruik van.”

PRIVÉ YOGALES
Fidessa van Lichter leven geeft zoals gezegd en geschreven ook privé yogalessen, bij jouw thuis of juist bij haar thuis en als de zon schijnt zelfs in haar eigen tuin. Een strippenkaart van 10 lessen geeft je recht op één gratis privéles. Stap voor stap neemt Fidessa je mee in de wereld van yoga en laat ze je kennismaken met de verschillende aspecten van yoga. Tijdens de lessen word je opgeleid om zelfstandig een eigen yogapractice thuis op te bouwen. Want yoga is 99 % practice en slechts 1 procent theorie! Stuur een email naar info@light-style.org voor een eerste les.

REYN VOOR LICHAAM EN GEEST
Je wilt meer uit het leven halen en hebt daarbij richting en ondersteuning nodig. Als lichaamsgerichte coach kijkt Suzanne Reyn naar jouw totaalbeeld: Wie ben jij? Wat zijn jouw overtuigingen, jouw belemmeringen? Hoe gedraag jij je? Door te luisteren naar wat jou beweegt en bezighoudt en door te kijken naar de signalen van jouw lichaam, komen jullie tot jouw kern. Je ziet helder hoe je lichaam en geest werken en elkaar beïnvloeden en Suzanne geef je handvatten om te veranderen. Ik maak daarbij gebruik van lichaamsgerichte coaching en massages.
www.reyn-amsterdam.nl

Ervaring Fidessa: “In de snelheid van het leven is het gemakkelijk om je lichaam te vergeten. Het doet het toch? Dus waarom er bij stilstaan? Eens in de zoveel tijd (is eigenlijk nog te weinig) kies ik bewust voor een massage van Suzanne. Juist als je creatief bent zoals ik, kunnen de ideeën weleens dag en nacht doorgaan. En ook die spanning, hoe positief ook, mag ik onder haar magische handen weer loslaten. Schoon en vol nieuwe energie ga ik de wijde wereld weer in!” 

STUDIO MUKANDAY
Studio Mukanday wordt geleid door Drs. Hilda Heidsma (Manvir Kaur). Hilda beoefent al meer dan 30 jaar yoga. Ze volgde de opleidingen voor raja- en kundalini yoga-docent en gaf een aantal jaren boeddhistische lezingen en meditatielessen. Zij werkt al meer dan 20 jaar met fijnstoffelijke energieën en Lichtwezens. Hilda bestudeerde verschillende healingvormen, waaronder pleiadische healing, Sat Nam Rasayan healing, esoterische genezing en sjamanistische genezing. Ook werkt Hilda als psycholoog en regressietherapeut en ze geeft aura-reading en healingbehandelingen in haar eigen praktijk.
www.mukanday.nl

Ervaring Fidessa & Kirstin: “Hilda heeft ons beiden individueel geholpen om oud zeer te verlichten. Dit doet ze o.a. meer via aurareading en healing, maar ook kan het voorkomen dat er een goed psychologisch gesprek plaatsvindt. Heel inzichtelijk en verhelderend. Haar sessies werken nog lang door. Zowel op energetisch als inzichtelijk niveau. Het kan weken later zijn dat opeens nog een ‘kwartje valt’. We hebben naast persoonlijke sessies ook de cursus Pleiadisch Lichtwerk Aurareading en Healing bij Hilda gevolgd. Dagelijks maken we nog steeds gebruik van de technieken die we tijdens deze cursus geleerd hebben.”

PRAKTIJK VOOR GESTALTPSYCHOTHERAPIE HADEWIJCH VAN DELFT 
In mijn praktijk geeft Hadewych van Delft individuele therapie volgens de gestaltbenadering. Dat betekent dat ze gebruik maakt van het contact dat tussen de cliënt en haar ontstaat. Wat valt haar op in jouw manier van contact maken? Misschien kijk je weg als ze een vraag stelt of begin je te lachen terwijl je in Hadewychs ogen iets pijnlijks vertelt. Samen kunnen jullie dan kijken wat dat voor betekenis heeft en welke emoties en patronen hierachter schuilgaan. Ook werkt Hadewych met experimenten, zodat het niet blijft bij ‘praten over’. Dat laatste kunnen we vaak goed maar brengt ons niet altijd de verlichting die we zoeken. Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
www.hadewijchvandelft.nl

Ervaring Fidessa: “Hadewijch is mijn oudste vriendin en ik volg haar ontwikkelingen op de voet. Toen ik mijn vader verloor was ik de houvast in mezelf enigszins kwijt. Omdat Gestalttherapeuten niet in eigen kring therapie geven, heeft ze me doorverwezen. Sindsdien ben ik een fervent ‘Gestaltaanhanger’. Ik heb er o.a. geleerd om te voelen wat ik voel en ook als het spannend wordt er bij te blijven.”

Advertenties

2 thoughts on “Lichtlinks

  1. Bedankt voor het plaatsen van de link en voor de leuke referentie op jullie mooie site! Liefs, Emily

  2. Lieve Emily,
    Graag gedaan! Heb je de mail van Kirstin gezien? Nieuw plannetje 🙂
    Liefs, Fidessa en natuurlijk Kirstin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s