Lichter leven

living a lightstyle

Simpele detox voor wekelijks gebruik

Een reactie plaatsen


detox
Laatst blogte ik over health-coach Aliwalu en haar heerlijke detoxweek van 14 tot 21 april 2014 op Ibiza. Het leuke is: ze mailde me afgelopen week een voorbeeld van iemand, ene Carlos, waarbij de detox een zeer grote impact heeft gehad. Dit wil ik graag met jullie delen.

Aliwalu: “Carlos was extreem rijk tot hij op een dag alles verloor. Als een depressieve kettingroker kwam hij bij ons op het eiland aan. De retreat was zijn laatste strohalm. Hij zag zichzelf als een complete mislukking.
Na een week was hij volledig geïnspireerd om een nieuwe versie van zichzelf te creeëren. Op dit moment is hij bezig met het opzetten met een nieuwe bedrijf om hoogeplaatsten in het zakenleven te onthaasten, stressverlichting te bieden en hen de mogelijkheid aan te reiken om terug te keren bij zichzelf. Binnenkort geef ik mijn eerste retreat in zijn bedrijf.”

Daarnaast kwam ze met een simpele detox voor wekelijks gebruik voor ‘ons’ achterblijvers. Kijk daar heb je wat aan!

Aliwalu: “Voeg groene juices en soepen toe aan je eetgewoonten. Een liquid diet is de perfecte methode om het water in je lichaam schoon te houden. Om dagelijks te detoxen of ten minste een aantal keer per week is er een simpele methode:
Eet geen vast voedsel meer na 20.00 uur ‘s avonds en eet je eerste vaste voedsel pas na 11.00 uur ‘s ochtends. Op die manier vast je ongemerkt 14 uur aaneengesloten en geef je de cellen de mogelijkheid om op een diepere manier te ontgiften.”

Ineens tijd en zin om naar Ibiza te gaan? Boek nu en stuur een mail naar: antoiniek@lightime.be

Advertenties

Auteur: fidessadicht

www.lightstylecreations.nl voor mijn boeken. www.warriorsoflight.eu voor selfcare gifts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s