Lichter leven

living a lightstyle

New year, New me

2 reacties

IIMG_2140n januari valt er altijd wel iets op te ruimen. Te beginnen met de kerstboom. Ook mentaal willen we dan vaak iets kwijt. Een blanco jaar vraagt om een New me. Reinigen dus – van binnen en van buiten – en misschien eindelijk eens met structuur en focus recht op onze doelen af, terwijl we onderweg oprecht genieten van de flow die leven heet.

Kundalini meditatie kan een waanzinnige ondersteuning zijn in dit proces van oude jassen uitdoen en nieuwe jasjes aantrekken. Wij zweren bij Kathryn McCuskers’ boek Kundalini meditatie, Activeer de oneindige krachtige Kundalini-energie (ook van BBNC uitgevers, net als wij!). Stap voor stap legt ze uit wat Kundalini-energie is, de werking ervan en ze komt met prachtige, geïllustreerde, eenvoudig te volgen oefeningen. Door het volgen van een combinatie van begeleide meditaties, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en het chanten van mantra’s krijg je toegang tot een ongeloofelijke energie, sereniteit en inzichten die in ons allen verborgen liggen.

De twaalf begeleide meditaties hebben elk hun eigen werking; ze kunnen helpen bij het afnemen van stress en het oppeppen van je immuunssysteem tot het verkrijgen van emotioneel evenwicht en kracht om je bestaande relaties te verdiepen en je open te stellen voor nieuwe relaties.

Als je zin heb in een winterse innerlijke (én uiterlijke) schoonmaak is dit boek een absolute uitkomst. De gechante mantra’s kun je downloaden op www.kathrynmccuskerkundalini.com (Kathryn McCusker is gediplomeerd leraar van het KRI, het Kundalini Research Institute, en mentor bij de International Kundalini Yoga School, Amrit Nam Sarovar, in Frankrijk)

We zien uit naar your New me! Mail je ons een fotootje?

IMG_2141

Advertenties

Auteur: fidessadicht

www.lightstylecreations.nl voor mijn boeken. www.warriorsoflight.eu voor selfcare gifts

2 thoughts on “New year, New me

  1. X

    Verzonden met mijn Windows Phone ________________________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s