Lichter leven

living a lightstyle

Yoga in een hangmat

3 reacties

yogaswingJa, je leest het goed. Je kunt ook in downward dog staan, terwijl je in een hangmat zweeft. Allemaal dankzij de Yogaswing. We hebben intussen een fraai exemplaar in huis, maar helaas nog niet de tijd gehad om de Yogaswing zelf te testen. Een verre reis, een naderende deadline en tons of freelance werk… Jaja, we weten het, dat zijn geen excuses. Het is ieder geval iets om naar uit te kijken, dat yogaswingen, want het lijkt mij (Kirstin) echt heerlijk om op mijn kop in de yogahangmat te bungelen. Met mijn overlenige polsen is de handstand namelijk best een uitdaging.

Yogaswing wordt ook wel hangmatyoga of aerial yoga genoemd. De yogahangmat (Yogaswing) die je daarvoor nodig hebt wordt in Nederland verkocht door 2Monkeys. Dat zijn Nathalie en haar partner in crime en tevens levenspartner Ph. Nathalie is een bruisende persoonlijkheid die blij wordt van ons boek en lichter leven al meer dan aardig onder de knie heeft. We like! Nieuwsgierig als we zijn stelden we haar een paar vragen:

Hoe ben je met de Yogaswing in aanraking gekomen?
“We hebben een fysieke winkel in Den  Haag gehad, ook 2Monkeys genaamd, en daardoor was ik altijd op zoek naar bijzondere dingen tijdens het reizen. In Ubud ben ik in 2001 betoverd en kwam in aanraking met yoga. We hebben de yogaswing in 2004 mee naar Nederland genomen en onder de aandacht gebracht. Toen ik Valerie, de flying yogi uit België, ontmoette is het balletje gaan rollen en hebben we workshops georganiseerd en een dvd gemaakt. Ik fotografeer ook en wij willen een beleving overbrengen aan mensen; je koopt niet alleen een yogaswing, maar ook een gevoel.  Zo was de winkel ook. Ik deel graag met andere mensen. Het zijn toch de verhalen, het contact en de inspiratie die een product meerwaarde geven.”

Picture 7Waar ben je nu mee bezig?
“Er is een nieuwe website in de maak, www.yogaswing.eu, waarop mensen ervaringen kunnen delen. Aanbieders van lessen kunnen zichzelf onder de aandacht brengen, maar ook vinden we het leuk om het breder te trekken. Vandaar dat we yogaswings weggeven aan iets of iemand waar we zelf blij van worden, zoals bijvoorbeeld jullie boek!
Daarnaast gaan Ph en ik in het voorjaar weer als 2Monkeys op pad, alleen nu mobiel: 2Monkeys on the road. Het idee is om op evenementen te staan met de Yogaswing en leuke items. Zo ontmoeten we ook weer nieuwe mensen.”

2014 is in aantocht! Wat is jouw lichte voornemen?
“Het ontplooien van 2Monkeys on the road. In de winter kunnen we dan gaan reizen; onze andere passie. Dat is mijn lichte voornemen. We hebben geen kinderen en wonen al 12 jaar antikraak op de mooiste plekken. Je moet een beetje geluk hebben, maar ik geloof dat als je er open voor staat er zich altijd weer iets moois aandient.”

Is dat je levensmotto?

“Ja, en ook: als je iets wilt in het leven, wacht dan niet en ga er achter aan! En geniet…”

Dankjewel Nathalie!

177095_435507676515458_274984412_oLeuk om te weten! 2Monkeys heeft de Donkere Dwaze Dagen in het leven geroepen. Een leuke aanbieding voor de feestdagen waarbij je een yogaswing voor € 90,- ipv € 115,- kunt kopen, inclusief een schelpensieraad en een natuurlijk zeepje uit Bali! Kijk HIER voor meer informatie.

Advertenties

3 thoughts on “Yoga in een hangmat

  1. Wat een ontzettend leuk stukje, daar worden we superlicht van!!

  2. Pingback: Lichter Leven | Yogaswing Europe

  3. Van vliegen in de swing word je pas echt licht. Mooi stukje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s