Lichter leven

living a lightstyle

Kom geluk plukken in Amsterdam!

Een reactie plaatsen

geluksrouteNa succesvolle edities van de Geluksroute in Leiden, Eindhoven en Haarlem is het nu de beurt aan Amsterdam-Oost. Het geluk ligt daar het laatste weekend van oktober letterlijk voor het oprapen! Van de Indische buurt, Dapperbuurt, Oosterparkbuurt tot de Transvaalbuurt en Park Frankendael. In iedere wijk zijn geluksbrengers actief om hun geluksbevorderende activiteiten kosteloos met geluksplukkers te delen. En guess what? Wij doen ook mee!

Deelnemers aan de Geluksroute020 kunnen op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2013 op verschillende locaties in Amsterdam-Oost een speciaal programmaboekje inclusief routekaart en geluksarmbandje ophalen om vervolgens de Geluksroute naar eigen wens te volgen. Een uitwisseling die garant staat voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen. Een slinger van geluk
Op de Geluksroute door Amsterdam-Oost valt van alles te beleven. Van lachworkshops, kindermassages, yogaworkshops tot een professionele photoshoot of je eigen persoonlijke inspiratietour. Er kan een wenswandeling gemaakt worden, een workshop ‘reparatiesteken’ gevolgd worden of onze miniworkshop voor ‘instant ontspanning’ (bij Beter & Leuk). Ook diverse horeca en winkeliers doen mee aan de slinger van geluk door Amsterdam-Oost. Zij bieden gratis iets lekkers of originele activiteiten aan. Kijk HIER voor meer informatie over onze activiteit en de nog steeds groeiende lijst van geluksbrengers.

De meeste activiteiten zijn gratis. In een enkel geval kan een kleine onkostenvergoeding voor materialen gevraagd worden. En voor sommige activiteiten is een reservering vooraf nodig. Dit staat op de website aangegeven.

Delen van overvloedgeluksroute
De organisatie van de Geluksroute gebeurt op basis van het delen van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om onszelf (weer) in contact te brengen met wat we in overvloed hebben. Dat is vaak niet gekoppeld aan materie. Onze talenten, de bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben, onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen, zijn gelukbrengende zaken die in overvloed aanwezig zijn. De uitnodiging is simpel: wil jij je laten omarmen door geluk? Doe mee aan de Geluksroute in Amsterdam-Oost!

http://steden.geluksroute.nu/amsterdam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s