Lichter leven

living a lightstyle

Op bezoek bij hannah SIRC

Een reactie plaatsen

Kijk Fidessa shinen na afloop van de hannah Xperience!

Afgelopen week brachten we een bezoek aan het gerenommeerde huidverbeteringsinstituut hannah Skin Improvement Research Company (SIRC) in Voorthuizen. De geweldige huidcoach Els Kiljan van Bodyspice in Amsterdam had ons aan hannah gekoppeld. Wie weet was er een samenwerking mogelijk.

Voordat het gesprek plaatsvond ondergingen we de hannah Xperience door huidcoaches Marielle en Amber. Tijdens deze introductiebehandeling maakten we kennis met de hannah producten en de hannah bindweefselmassage. We kenden hannah natuurlijk al via Bodyspice, maar wat een verwennerij, zo’n Xperience!

Eerst kregen we een uitgebreide intake waarbij o.a. ons voedingspatroon werd besproken. Daarna werden onze huidwaarden (vet/vochtgehalte, pH-waarde e.d.) gemeten en vastgelegd in een heus Skin Passport.
Zen als we vaak zijn zakten we vervolgens weg in onze stoelen en ondergingen we een ontspannende gezichtsbehandeling waarbij allerlei wondermiddelen op onze huidjes werden aangebracht. Deze werden laag voor laag toegelicht, maar onthoud het maar eens als je zo ligt te genieten! Na afloop stonden we in ieder geval te shinen met een superschoon, goed doorbloed en werkelijk ultrazacht gelaat!

We kregen een aantal luxe producten met een op-maat huidadvies mee naar huis. Deze worden nu door ons getest. Dat is best even wennen, want wij gebruikten heel weinig producten en nu is er een compleet systeem te volgen. Toch willen we het effect van de hannah Xperience zo lang mogelijk vasthouden en daarom gaan we ieder geval de komende weken met de producten aan de slag, zodat we ook het verschil op langere termijn kunnen bemerken.
Mooi om nog te melden: de hannah Clear lijn bevat producten op basis van plantaardige werkstoffen. We like!

Na afloop hadden we nog een leuk gesprek met de Quality Manager van hannah. Zij leest nu Lichter leven.
Wordt vervolgd…

Bedankt hannah!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s