Lichter leven

living a lightstyle

Cirkel van Licht: kom je ook?

Een reactie plaatsen

What the world needs now, is love, sweet love…

cirkelvanlicht_vollemaanDOE MEE AAN CIRKEL VAN LICHT!

Overal ter wereld komen mensen maandelijks bijeen om samen te mediteren, vaak tijdens volle maan. De aanwezigheid van de volle maan versterkt namelijk het effect van de meditatie. Meestal spreken de mensen dan ook een gezamenlijke gedachte uit. Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘we mediteren voor meer vrede op aarde’ of ‘we sturen licht en liefde naar de mensen op de wereld die het nu nodig hebben’.

Lightstyle Creations en Beter & Leuk nodigen je graag uit om op maandag 22 juli 2013, tijdens volle maan, naar de eerste Cirkel van Licht te komen! Vanaf dat moment zullen we eens per maand samenkomen om te mediteren.

Voor wie? Voor iedereen die interesse heeft in meditatie en toe is aan extra ontspanning. Maar ook voor iedereen die net zoals wij ervan overtuigd is dat deze tijd vraagt om samenwerking. Laten we ons samen richten op vreugde, liefde, gezondheid en overvloed voor iedereen. Ervaring met meditatie is GEEN must.

Wat te verwachten? Iedere keer zullen we op een andere wijze mediteren, de ene keer is dat op rustgevende muziek, de andere keer zullen we bij aanvang mantra’s zingen. Er is altijd sprake van een geleide meditatie.

Door wie? Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen zijn auteurs van het boek Lichter leven. Een ‘lightstyle inspiratiebijbeltje’ voor iedereen die zijn dagelijks leven wil verlichten. Zij besteden in hun boek veel aandacht aan meditatie en zullen tijdens de Cirkels van Licht de deelnemers begeleiden naar diepe ontspanning en innerlijke stilte.

Wat mee te nemen? Je kunt gebruik maken van de stoelen bij Beter & Leuk om op te zitten of een eigen meditatiekussen meenemen. Zitten in stilte kan met zich meebrengen dat je het kouder krijgt. Trek comfortabele kleding aan en neem eventueel een paar dikke sokken, een vest of dekentje mee. We raden je aan om iets lekkers te eten mee te nemen voor na afloop, eventueel om te delen. Water en thee zijn aanwezig bij Beter & Leuk.

Duur en kosten? We starten om precies 19:00 uur en eindigen om 20:00 uur (ontvangst is 18:45 uur).
Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Aangezien het maximale aantal kandidaten 20 is, raden we je aan op tijd te komen of je uiterlijk 1 dag van tevoren aan te melden zodat je verzekerd bent van een plekje. Stuur dan een mail naar info@light-style.org en je ontvangt een deelnamebevestiging of like Lichter leven op Facebook en meld je aan via de Event pagina.

Cirkel van Licht
Maandag 22 juli 2013
Locatie: Beter & Leuk, 1e Oosterparkstraat 91, Amsterdam (www.beterenleuk.nl)
Van 19:00 – 20: 00 uur (ontvangst 18:45 uur)

Be the change you want to see in this world.
Together we spread the light!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s